Marshimi i grave në Washington

“Një ndër veprimet më të fuqishme që mund të ndërmarrësh që të ndërhysh në një botë të stuhishme është  të ngrihesh dhe të tregosh shpirtin tënd” -Clarissa Pinkola Estés      ...
Shiko video

Grate Kandidate per Zgjedhjet Vendore 2015

Në kuadër të Projektit “Nxitja e Pjesëmarrjes Politike të Grave të një Vit Elektoral”, mbështetur nga NED, gratë e mundëshme kandidate për Zgjedhjet Vendore 2015 promovohen nëpërmjet Debatit Televiziv për të ngritur çështje, lidhur me pjesëmarrjen e grave në politikë, kuotën gjinore dhe sfidat me të cilën përballen.  ...
Shiko video

Gratë kanë forcën për të ndryshuar botën

Gruaja është një agjent ndyshimesh. Ajo ushqen famijen e vet. Ndërton biznesin e saj. Rrit fëmijët. Punëson fqinjët. Ajo mund të frymëzojë transformimin e qëndrueshëm dhe të krijojë një histori për veten e vet, për fëmijët dhe për gjithë komunitetin. Gruaja është e fuqishme dhe plot me potencial të pashfrytëzuar...
Shiko video
Faqe 1 nga 512345

Nese deshironi te shtoni ne kete portal nje video tjeter, ju lutem klikoni ketu.