UN Women

Krijimi i “UN Women” erdhi si pjese e reformes se “UN”, duke bashkuar burime dhe mandate per nje impakt me te madh. UN Women

...
Lexo me teper

IKNOWPOLITICS.ORG

“International Knowledge Network of Women in Politics, iKNOW Politics”, eshte nje rrjet gruaje ne politike interaktiv nga e gjithe bota qe ndajne pervoja, burime dhe sherbime keshillimi, e bashkepunojne ne ceshtjet e interesit. iknowpolitics.org

...
Lexo me teper

Nese deshironi te shtoni ne kete portal nje lidhje tjeter, ju lutem klikoni ketu.