Mirela Sula: Edhe një herë nga e para

Jeni një grua e cilësuar shpesh nga media, ‘e hekurt’. Jeta ju ka përballur duket e ju ka vënë në sfidë jo pak herë, por ju ja keni dalë. Si mundeni të dilni gjithnjë ‘fituese’ mbi vështirësitë? Dikur edhe unë e bëja shpesh këtë pyetje, kur intervistoja gra të cilat...
Lexo me teper

100 vjet nga jeta dhe kontributi i grave në Shqipëri

Në Muzeun Historik Kombëtar u hap ekspozita “100 vjet nga jeta dhe kontributi i grave në Shqipëri”. Kuratorja Suzana Varvarica flet për një kombinim harmonik të imazhit historik me atë artistik: dokumente dhe fakte historike që prezantojnë në mënyrë kronologjike veprimtarinë e gjithanshme të grave dhe vajzave, foto bardhë e...
Lexo me teper

Lajla Pernaska: Grate ne politike, pengohen nga vete grate

Deputetja e Partise Demokratike, Lajla Pernaska, ne nje interviste per “Koha Jone”, komenton zhvillimet me te fundit politike ne vend. Duke u ndalur tek ndryshimet me te fundit qe ka bere komisioni parlamentar per reformen zgjedhore, i cili ka miratuar ndryshimet per perfaqesimin e grave ne politike, kuota e te...
Lexo me teper

Nese deshironi te publikoni ne kete portal nje interviste tjeter, ju lutem klikoni ne vijim.