Informo

 

Kjo platformë synon të përmbledhë statistikat në lidhje me përfaqësimin gjinor në vendimmarrje dhe t’i bëjë ato të aksesueshme lehtësisht nga çdo qytetar, organizatë apo institucion i interesuar. Gjithashtu nëpërmjet përmbledhjes së të gjithë studimeve, hulumtimeve e publikimeve që janë realizuar dhe do vijojnë të realizohen nga organizma publikë apo jopublikë, synojmë të krijojmë një panoramë të qartë të situatës aktuale, punës që është kryer deri tani dhe mekanizmave efektivë që mund të përdoren në të ardhmen.

 

Na ndihmo edhe ti, duke publikuar artikuj, lajmërime, informacione, intervista, komente, njoftime për trajnime, konferenca apo aktivitete të ndryshme. Kontributi yt do të jetë shumë i vlefshëm për informimin e grave shqiptare kudo që ato ndodhen dhe celësi i suksesit të kësaj platforme je pikërisht ti!

******************************************************************

Angazhohu

  Pjesëmarrja në vendimmarrje është një term i gjerë që përfshin disa kuptime të pjesëmarrjes direkte të qytetarëve në jetën politike, ekonomike, sociale si dhe shumë fushave të tjera. Në mënyrën ideale të pjesëmarrjes në vendimmarrje çdo aktor duhet të ketë zërin e tij në vendimet që merren dhe ndikojnë në jetën e tij.  Për […]

Lexo me teper

Dhuro

  Nëse ke dëshirë dhe mundësi mund të bëhesh pjesë e kësaj iniciative duke dhënë kontributin tënd në formën e një mëbshtetje finaciare në mënyrë që kjo Platformë të zhvillohet dhe fuqizohet. Kontributi yt do të ishte një ndihmë për të mundësuar përparimin e synimit tonë për emancipimin dhe informimin e grave.   Intesa San […]

Lexo me teper