Gratë, Paratë dhe Politika!

          Rrjeti i Grave “Barazi Në Vendimmarrje” me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan në Shqipëri (NDI) dhe Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID/Albania) organizoi sot një tryezë për lançimin e studimit: “Gratë, Paratë dhe Politika – Aksesi i grave kandidate në financat politike...
Lexo me teper

Cikli i edukimit dhe roli i Psikologeve ne adresimin e dhunes

Në kuadër të iniciativës sonë “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!” u organizua trajnimi rreth promovimit të marrëdhënieve të shëndetshme midis nxënësve, mësuesve dhe prindërve në mjediset shkollore. Gjatë trajnimit, psikologet e shkollave 9 – vjecare dhe shkollave te Mesme: “Avni Rustemi”, “Aleks Buda”, “Qemal Stafa”, “Siri Kodra”, “Lasgush Poradeci”, “Androkli...
Lexo me teper

Cikli i Edukimit dhe roli i Mësueseve në adresimin e Dhunës

Në kuadër të iniciativës sonë “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!” u organizua trajnimi rreth promovimit të marrëdhënieve të shëndetshme midis nxënësve, mësuesve dhe prindërve në mjediset shkollore. Gjatë trajnimit, mësuesit e shkollave të Mesme të Përgjithshme dhe Profesionale: “Qemal Stafa”, “Instituti Harry Fultz” në Tiranë diskutuan për faktorët që ndikojnë...
Lexo me teper

Cikli i Edukimit dhe roli i Mësueseve në adresimin e Dhunës

Në kuadër të iniciativës sonë “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!” u organizua trajnimi rreth promovimit të marrëdhënieve të shëndetshme midis nxënësve, mësuesve dhe prindërve në mjediset shkollore. Gjatë trajnimit, mësuesit e shkollave 9-vjecare: “Ali Demi”, “1 Qershori”, “Avni Rustemi” në Tiranë diskutuan për faktorët që ndikojnë në krijimin e marrëdhënieve...
Lexo me teper

Cikli i Edukimit dhe roli i Mësueseve në adresimin e Dhunës

Në kuadër të iniciativës sonë “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!” u organizua trajnimi rreth promovimit të marrëdhënieve të shëndetshme midis nxënësve, mësuesve dhe prindërve në mjediset shkollore. Gjatë trajnimit, mësuesit e shkollave 9- vjecare:  “Androkli Kostallari”, “Lasgush Poradeci”, “Siri Kodra” në Tiranë diskutuan për faktorët që ndikojnë në krijimin e...
Lexo me teper

Cikli i Edukimit dhe roli i Mësueseve në adresimin e Dhunës

Në kuadër të iniciativës sonë “Fuqizojmë të Rinjtë, Parandalojmë Dhunën!” u organizua trajnimi rreth promovimit të marrëdhënieve të shëndetshme midis nxënësve, mësuesve dhe prindërve në mjediset shkollore. Gjatë trajnimit, mësuesit e shkollave të Mesme të Përgjithshme: “Aleks Buda”, “Andon Zako Cajupi”, “Myslym Keta” “Petro Nini Luarasi” në Tiranë diskutuan për...
Lexo me teper
Faqe 1 nga 1212345...10...E fundit »