Valentina Duka

Veprimtaria:

 

Znj. Valentina Duka vjen nga bota akademike. Ajo është  Dekane në Fakultetin e Histori-Filologjisë në Universitetin e Tiranës, detyrë që e ka mbajtur edhe disa vite më parë.

Valentina Duka është autore e shumë artikujve, teksteve dhe studimeve shkencore.

 


  

Komento