Brunilda Paskali

Edukimi:

 

1983 – 1987: Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Dega Anglisht

2008 – 2009: Diplomuar në Master 2- vjeçar, në Universitetin “NORWICH”, Vermont, USA për Diplomaci, me Specializim “Menaxhim Konfliktesh”

Veprimtaria:

 

1987 – 1989: Përkthyese e Gjuhës Angleze

1989 – 1993: Pedagoge e Gjuhës Angleze

1996 – 1997: Administratore e Shoqërisë Arlind SHPK

1997 – 2013: Administratore e Shoqërisë Wisdom SHPK

2009 – 2013: Shefe e Katedrës Shkencore dhe e Marrëdhënieve me Jashtë, Pedagoge në Fakultetin e Psikologjisë të Universitetit “Wisdom”

2010 – 2011: Këshilltare e Jashtme e Zv/Kryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashme

2013 – 2015: Zv. Ministre e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

2015- në vazhdim Nënkryetare e Bashkisë Tiranë


  

Komento