Arkiva e July, 2017

Brunilda Paskali

Edukimi:   1983 – 1987: Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Dega Anglisht 2008 – 2009: Diplomuar në Master 2- vjeçar, në Universitetin “NORWICH”, Vermont, USA për Diplomaci, me Specializim “Menaxhim Konfliktesh” Veprimtaria:   1987 – 1989: Përkthyese e Gjuhës Angleze 1989 – 1993: Pedagoge e...
Lexo me teper

Valentina Duka

Veprimtaria:   Znj. Valentina Duka vjen nga bota akademike. Ajo është  Dekane në Fakultetin e Histori-Filologjisë në Universitetin e Tiranës, detyrë që e ka mbajtur edhe disa vite më parë. Valentina Duka është autore e shumë artikujve, teksteve dhe studimeve shkencore.  ...
Lexo me teper

Edlira Bode

Edukimi:   Znj. Edlira Bode Ka kryer studimet e larta në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Tiranës dhe ato pasuniversitare në Otorinolaringologji në Universitetin e Genova-s, Itali, duke marrë titullin Mjeke Specialiste Otorinolaringologe. Ka shërbyer për disa vite si Mjeke e Përgjithshme dhe e Familjes pranë Shërbimit Shëndetësor Parësor në qytetin e...
Lexo me teper

Elida Hafizi

Edukimi:   1976 – 1982: Mjekesi e Përgjithshme në Universitetin e Tiranës Veprimtaria:   1983 – 1989: Mjeke e Përgjithshme në Lezhë 1990 – 1999: Mjeke Neonatologe, Spitali Obsterike Gjinokologji, Lezhe 2004 – në vazhdim: Mjeke e Përgjithshme në Itali...
Lexo me teper

Gjystina Golloshi

Edukimi:   1989 – 1993: Universiteti Bujqësor i Tiranës, Mjeke Veterinere 1990 – 1994: Universiteti i Tiranës, Juriste 2011 – 2014: Bachelor of Theology in Church Ministries ISTL, Këshilluese Veprimtaria:   1994 – 1995: Hetuese në qarkun e Lezhës 1994 – 1998: Radiotelevizioni Shqiptar, Juriste 2005 – 2017: Avokate e...
Lexo me teper

Entela Shkurtaj

Edukimi:    2006 – 2009: Diplomuar në Fakultetin e shëndetit Publik, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë 2011 – 2013: Master profesional në “Kirurgji Infermierore”, Fakulteti i shëndetit Publik, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë 2012 – 2013: Master Profesional në “Menaxhim shëndetsor”, Issat University 2013 – 2017: Diplomuar në degën Drejtësi, në Fakultetin...
Lexo me teper
Faqe 1 nga 212