Arkiva e June, 2017

Tryezë e Rrumbullakët në Elbasan, “Ai = Ajo! Është Koha, Vepro!”

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarje” me mbështetjen e National Endowment for Democracy (NED) dhe UN Women organizoi tryezë të rrumbullakët me qytetarët aktivë të Elbasanit dhe Kandidatet gra dhe vajza të partive të ndryshme për Zgjedhjet Parlamentare 2017. Qëllimi i kësaj tryeze ishte t’u japë mundësinë grave dhe vajzave nga...
Lexo me teper

Tryezë e Rrumbullakët në Gjirokastër, “Ai = Ajo! Është Koha, Vepro!”

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarje” me mbështetjen e National Endowment for Democracy (NED) dhe UN Women organizoi tryezë të rrumbullakët me qytetarët aktivë të Gjirokastrës dhe Kandidatet gra dhe vajza të partive të ndryshme për Zgjedhjet Parlamentare 2017. Qëllimi i kësaj tryeze ishte t’u japë mundësinë grave dhe vajzave...
Lexo me teper

Elda Hoti

Edukimi:    2010 – 2013: Fakulteti i Drejtësisë, Dega Juridik, Niveli Bachelor, Universiteti i Tiranës. 2013 – 1015: Fakulteti i Drejtësisë, Dega Juridik, Master Shkencor Penal, Universiteti i Tiranës...
Lexo me teper

Klarita Hyke

Edukimi:    1981-1984: Znj. Hyke ka përfunduar studimet në Institutin Pedagogjik “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan. Në të njëjtin universitet është specializuar për “Drejtim dhe Administrim Arsimi” në vitin 2013. Veprimtaria:   Aktualisht Znj. Hyke është drejtoreshë kopshti....
Lexo me teper

Rinela Prifti

Edukimi:    2004-2008: Znj. Rinela ka përfunduar studimet në Universitetin “Fan Noli” në Korçë, Fakulteti  Ekonomik;  Dega Finance Nentor 2009- Korrik 2011: Master Shkencor;  Dega “Finance-Kontabilitet Veprimtaria:   Aktualisht Znj. Prifti punon si përgjegjëse e Sektorit të  Zbatimit të Projekteve, tek Agjencia e Zhvillimit Rajonal nr.3. Ajo zotëron shumë mirë 3 gjuhë...
Lexo me teper
Faqe 1 nga 3123