Arkiva e May, 2017

Mesila Doda

Edukimi:   Znj. Mesila Doda Ka studiuar në Fakultetin e Filozofisë, Universiteti “Pontific Urbaniana”, Vatikan(1991 – 1995) Master në filozofi, Universiteti “Pontific Urbaniana”, (2006-2008) Veprimtaria:   Znj. Doda më përpara ka qenë shefe e Kabinetit pranë Ministrisë së Drejtësisë, analiste e shtypit në Drejtorinë e Informacionit pranë Këshillit të Ministrave. Zëdhënëse...
Lexo me teper

Silva Caka

Edukimi:   2006 – 2010: Diplome e Integruar e nivelit të dytë, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Veprimtaria:   Shtator 2009 – prill 2011: As/ Menaxhere në Hotel “Diplomat” Prill 2011 – Qershor 2013: Specialiste në Drejtorinë e Hidroenergjitikës në Agjensinë Kombëtare të Burimeve Natyrore. Dhjetor 2013 – në vazhdim:...
Lexo me teper

Ermonela Valikaj Felaj

Edukimi:   Znj. Felaj është diplomuar si juriste në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës dhe si magjistrate prokurore në Shkollën e Lartë të Magjistraturës. Veprimtaria:   Znj. Felaj Ka punuar si prokurore në Prokuroritë e Rretheve Gjyqësore Fier dhe Berat. Aktualisht, është anëtare e Komisionit për Çështjet Ligjore,...
Lexo me teper

Adela Karapici

Edukimi: Znj. Adela Karapici mban titullin “Profesor i Asociuar” (2015) dhe “Doktor shkencash” në vitin 2012 i marrë në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. 2007 – Znj Karapici është diplomuar në Universitetin e Tiranës, dega Ekonomiks. Ajo ka ndjekur dhe studimet master në “Studimet Ekonomike Europiane” në Fakultetin e Ekonomisë,...
Lexo me teper

Lindita Nikolla

2010 – Znj. Nikolla ka kryer studimet Mas­ter në Administrim Publik, drejtimi Pushtet Ekzeku­tiv pranë Albanian University. 1989 ka përfunduar studimet universitare pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, dega Matematikë, Universiteti i Tiranës. Gjatë viteve 2003 – 2006 është zgjedhur si Këshilltare e Këshillit të Njësisë Bashkiake Nr.1, Tiranë. Është zgjedhur për...
Lexo me teper

Xhojana Gjineci

Edukimi:   2013 – në vazhdim: Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit, dega Ekonomi dhe Politikat e Zhvillimit Rural, Universiteti Bujqësor i Tiranës. Veprimtaria:   2017 – në vazhdim: Specialiste pranë Drejtorisë së Përgjithshme së Hekurudhës, Durrës....
Lexo me teper

Arjola Koci

Edukimi:   2012- në vazhdim: Studion Gjuhë letërsi – Anglisht në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës Veprimtaria:   2013-2017: Kordinatore e Forumit Rinor të Lëvizjes Socialiste për Integrim pë Lagjen III, Durrës...
Lexo me teper

Edlira Hyseni

Edukimi:    1995 – 2001: Fakulteti Ekonomik, dega Administrim Biznes, Universiteti i Tiranës 2002-2005: Fakulteti “Economia Aziendale”, Universiteti i Firenze, Itali Veprimtaria:   2006-2008: Financiere pranë Shoqërisë “ADC” SH.A dhe Pelikan SH.P.K, Durrës 2008-2010: Stazhiere dhe e punësuar, pranë ekspertes kontabël të autorizuar znj. Nadire Hyseni 2010- në vazhdim: Eksperte...
Lexo me teper
Faqe 1 nga 3123