Tetë vite më parë, Parlamenti Shqiptar prezantoi kuoten gjinore në Kodin Elektoral si një përkushtim politik ndaj pjesëmarrjes të barabartë dhe përfaqësimit të grave dhe burrave në vendimmarrje. Megjithatë, vetëm 13% e grave u zgjodhën në mënyrë të drejtpërdrejtë gjatë Zgjedhjeve Parlamentare 2013. Sot, ne kemi 32 gra pjesëmarrëse në...
Lexo me teper