Marshimi i grave në Washington

“Një ndër veprimet më të fuqishme që mund të ndërmarrësh që të ndërhysh në një botë të stuhishme është  të ngrihesh dhe të tregosh shpirtin tënd” -Clarissa Pinkola Estés

 

 

 


  

Komento