Arkiva e December, 2016

Tahiri: Struktura per raportimin e menjehershem te dhunes

Individë të informuar, të organizuar që raportojnë menjëherë dhunën, komunitete vendore të informuar janë hapat që duhet të ndërmerren për të dekurajuar publikisht dhunën. Ka qënë ky reagimi i ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri, referuar ngjarjes makabre në Korçë, ku një 41-vjeçar vari dy fëmijë e më pas veten.  ...
Lexo me teper

Thirrje per Aplikim: Koordinator/e lokal/e

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje” ka hapur thirrjen për 6 Koordinatorë Lokalë (1 koordinator/e në secilin prej 6 qyteteve: Dibër, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, dhe Vlorë) në kuadër të projektit  “Aktivizmi Qytetar për Demokraci të Barabartë në Zgjedhjet Parlamentare 2017”,  me mbështetjen e National Endowment for Democracy, i cili ka...
Lexo me teper